28.07.2017 Son güncelleme: 27.07.2017, 2:07

Başkan Hekimoğlu İSTAD Yönetim Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Geldi

İSTAD YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA DAVET EDİLEN HEKİMOĞLU, ARHAVİ DEKİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER VERDİ İSTAD YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA DAVET EDİLEN HEKİMOĞLU, ARHAVİ DEKİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER VERDİ
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu geçtiğimiz hafta sonu bir dizi ziyarette bulunmak üzere İstanbul’da idi.  Başkan Hekimoğlu, İstanbul Arhavililer Derneği’nin (İSTAD) yönetim kurulu üyeleri ile önce Sabancı Öğretmen Evi’nde kahvaltı programında bir araya geldi, ardından İstanbul Arhavililer Derneği’nin Ocak ayı olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantıda Arhavi de yapılan çalışmalar ve önümüzdeki dönemlerde Arhavi’nin tanıtımı için yapılması gereken ortak projeler masaya yatırıldı.

Toplantı açılış konuşmasını yapan İSTAD Başkanı Coşkun KARABAL Arhavi’den gelerek yönetim toplantımıza katılımından dolayı teşekkürlerini bildirmesinin ardından Arhavi’deki gelişmeler hakkında bilgilendirmeler için sözü Belediye Başkanı Coşkun HEKİMOĞLU’na devretti. Başkan, öncelikle Arhavi’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan İSTAD ailesiyle birlikte bulunmanın memnuniyetini ifade etti ve yeni Başkan ile yönetim kurulunu tekrar tebrik etti. Ardından Arhavi’deki güncel durum ile ilgili bilgiler veren Başkan yapılmış ve yapılacak olan projeler ile ilgili İSTAD yönetim kurulu ile bilgiler paylaştı. Arhavi de yapılacak olan OSB projesi, Arhavi de açılan tenis kortu ve  bu kortta düzenlenecek olan uluslararası turnuvalar ve Arhavi de spor adına olan gelişmeler, Arhavi Belediyesi’nin makine parkına yeni alınan iş makineleri,  Çaykur çay fabrikasının taşınması ile ilgili proje, Arhavi de turizm ve turizmi geliştirmek için planlanan projeler, Arhavi de eğitim ve eğitimi geliştirmek için yapılan projeler ve Arhavi ile ilgili diğer bütün gelişmeleri ilk ağızdan anlatan Başkan “Bundan 8 yıl önce ‘Her alanda kalkınmak bizim projemiz olacak’ sloganıyla çıktığımız yolda emin adımlarla ilerlemekteyiz” ifadelerini kullandı. İSTAD ile Arhavi için her alanda ortak çalışmalar yürüttüklerini ve yürütmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. Her zaman ortak paydanın Arhavi olduğu noktasında birleşen Belediye Başkanı ve İSTAD üyelerinin samimiyeti çekilen karelere de yansıdı. Belediye Başkanı ve İSTAD Yönetim Kurulu Üyeleri sohbetin ardından birlikte yemek yediler.

Toplantının sonunda Başkan Coşkun HEKİMOĞLU toplantıya katılmış olmanın verdiği memnuniyeti ifade ederken, başta Başkan Coşkun KARABAL olmak üzere yönetim kurulu üyeleri de kendisine katılımından dolayı teşekkür ettiler. Başkan Coşkun HEKİMOĞLU toplantının sonunda makul bir zaman sonra tekrar toplantıya katılma sözünü de verdi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 23 Ocak 2017 19:39