29.05.2017 Son güncelleme: 29.05.2017, 8:05

Arhavi Belediyesi GSK Satranç Takımı Türkiye Şampiyonası’na Hazır

ARTVİN EKİBİ ANTALYA İLİNDE DÜZENLENECEK OLAN TURNUVA İÇİN YOLA ÇIKTI ARTVİN EKİBİ ANTALYA İLİNDE DÜZENLENECEK OLAN TURNUVA İÇİN YOLA ÇIKTI
Kategori Kültür-Sanat

Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü satranç takımı Antalya ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmak üzere yola çıktı. Kafilede Artvin ilini temsilen Arhavi, Hopa ve Artvin’den sporcuların yanı sıra, öğrenci velileri ve eğitmenler de yer alıyor. Ekipler Arhavi Belediyesinin tahsis otobüsle önce Trabzon’a, oradan da uçakla Antalya’ya gitmek için Arhavi Gösteri Merkezi’nden hareket etti. Kafileyi Arhavi Belediye başkan Vekili Nail Köseoğlu uğurladı.

Sporcuları uğurlamaya gelen Arhavi Belediye Başkan Vekili Nail Köseoğlu, ekibin yapılacak turnuvadan iyi bir sonuçla döneceğine inandığını belirtip, başarı temennisinde bulundu. Takım antrenörü ve aynı zamanda polis memuru Hamza Albayrak ise, Arhavi Belediyesi satranç takımının turnuvaya hazır olduklarını belirterek, 22 Ocak tarihlerinde yapılacak yarışmadan başarılı bir sonuç elde edeceklerine inandığını söyledi.

Türkiye'de yıllardır organize edilen en büyük ve en önemli spor etkinliklerinden biri olan, 2017 Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç Şampiyonaları 22 Ocak Pazar günü başlayacak.

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonalarında  81 ilden sporcunun buluşacağı dev organizasyonda toplam 2 bin 524 sporcu hamle yapacak.