28.07.2017 Son güncelleme: 27.07.2017, 2:07

Arhavi Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Tarafından “Şiir ve Müzik Dinletisi” Hazırlandı

PROGRAMDA OKUNAN DUYGU DOLU ŞİİRLER PROTOKOL ÜYELERİ TARAFINDAN İLGİYLE DİNLENDİ PROGRAMDA OKUNAN DUYGU DOLU ŞİİRLER PROTOKOL ÜYELERİ TARAFINDAN İLGİYLE DİNLENDİ
Kategori Kültür-Sanat

Arhavi Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından şiir ve müzik dinletisi düzenlendi. Bayraktar Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu, Arhavi Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yener Oğan, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Program ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Şiir okuyan öğrencilerin benimseyerek ve içtenlikle okudukları şiirler bir yana, program için süslenen sahne de ilgi odağı oldu. Birbirinden güzel şiirler ardı ardına okununca şölene katılan konukların yüzlerinde hafif bir tebessümle birlikte duygu dolu anlar yaşandı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısına da programda özel yer verilerek yaşanan olaylar şiddetle kınandı ve vatanımızı bölmeye, birliğimizi bozamaya çalışan benzer terör olaylarının bir daha tekrarlanmaması temennisinde bulunuldu. Ardından okulun öğrenci temsilcisi Sibel Şentürk, programın kusursuz geçmesinde emeği geçenlere ve programı izlemeye gelen ilçe protokolü başta olmak üzere herkese teşekkür ettiklerini belirtti. Şiir severlerin katılımıyla hazırlanan şiir dinletisi son bulmuş oldu. Program sonunda öğrenciler müzik dinletisi ile keyifli bir gün geçirmiş oldular.