28.07.2017 Son güncelleme: 27.07.2017, 2:07

Arhavi’de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

KUTLAMA PROGRAMI ERTUĞRUL KURDOĞLU FEN LİSESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ KUTLAMA PROGRAMI ERTUĞRUL KURDOĞLU FEN LİSESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ
Kategori Resmi Törenler

24 Kasım Öğretmenler Günü ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmenlik” unvanı verilişinin 88. yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz Arhavi’de de kutlanmaya devam ediyor. Arhavi ilçe merkezinde yer alan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan törene İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ardından Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi’nde düzenlenen Öğretmenler Günü konulu programa geçildi. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen ve ilçe protokolü ile hemen hemen tüm öğretmenlerin katıldığı kutlama programı Öğretmen Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma ilçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yılmaz tarafından yapıldı. Öğretmenlerimizin, istikbalimizin güvencesi olduğuna vurgu yapan Yılmaz, tüm öğretmenlerin bu özel gününü kutladığını belirtti. Mesleğe yeni girenler adına konuşmalar yapıldı. Yıl içerisinde emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgesi’nin verilmesinin ardından tören, Öğretmenler Günü’ne uygun yapılan şiir, öykü, kompozisyon ve resim yarışmalarında birinci seçilen öğrencilere protokol üyeleri hediyelerini verdi. Düzenlenen program 24 Kasım Oratoryosunun sahnelenmesi ve müzik dinletisiyle son buldu.

Son Düzenlenme Perşembe, 24 Kasım 2016 16:54