28.07.2017 Son güncelleme: 27.07.2017, 2:07

Cumhuriyetimizin 93. Yılı Çelenk Sunma Töreniyle Başladı

İLÇE PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLAR ÇELENK SUNMA TÜRENİNDE BİRARAYA GELDİ İLÇE PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLAR ÇELENK SUNMA TÜRENİNDE BİRARAYA GELDİ
Kategori Resmi Törenler

29 Ekim 1923 yılında nice zorluklarla ilan edilen ve Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” diye nitelendirdiği Cumhuriyet’in 93. yılı, Arhavi’de törenlerle kutlanmaya başlandı.

Arhavi ilçe merkezinde yer alan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan törene İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Garnizon Komutanı Bayram Demirbaş, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, siyesi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Törende Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’nın çelenkleri sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde yapılan liseler arası koşu yarışmasında dereceye giren sporculara ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.  Ödül töreninin ardından Atatürk anıtı önündeki program son buldu.

Son Düzenlenme Cuma, 28 Ekim 2016 14:25