25.04.2017 Son güncelleme: 25.04.2017, 1:36
KUTLAMA PROGRAMI ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE YAPILDI KUTLAMA PROGRAMI ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE YAPILDI
Kategori Resmi Törenler
(1 Oyla)

19 Ekim Günü “Muhtarlar Günü” Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. 2015 yılında resmi gazetede yayınlanarak Muhtarlar Günü olmasına karar verilen bu özel gündeki programa Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Musa Engin, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Gezgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreninin ardından program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Günün anlam ve önemine uygun konuşmayı Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Numanoğlu yaptı. Köy ve mahalle sakinlerinin devlet ile aracı rol oynamasında muhtarların önemli bir görevi yerine getirdiğine değinen Numanoğlu, muhtarların bu özel gününü kutladığını belirtti. Konuşmalardan sonra çelenk sunma töreni burada sona ermiş oldu. Akabinde ilçe protokolü ve muhtarlar Arhavi Gösteri Merkezindeki Muhtarlar Derneğinde yapılan sohbetlerle devam etti. Program Bayraktar Kültür Merkezindeki yemek ikramı ile sonlandırılmış oldu.

Son Düzenlenme Çarşamba, 19 Ekim 2016 16:21