28.07.2017 Son güncelleme: 27.07.2017, 2:07

19 Eylül Gaziler Günü Anma Töreni Yapıldı

GAZİ, VATAN SEVGİSİNİN SEMBOLÜDÜR GAZİ, VATAN SEVGİSİNİN SEMBOLÜDÜR
Kategori Resmi Törenler

Her yıl 19 Eylül tarihinde yapılan Gaziler Günü Anma programı tüm Türkiye’de olduğu gibi Arhavi’de de gerçekleştirildi. Törene İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Garnizon Komutanı Bayram Demirbaş, Jandarma Uzm. Çavuş İsmail Özcan, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tören Atatürk Anıtı önünde saygı duruşuyla başladı, ardından İstiklâl Marşı okundu. İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Uzm. Çavuş İsmail Özcan tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Atatürk anıtı önünde gerçekleştirilen törenin ardından törene katılan protokol üyeleri ve gaziler İlçe Jandarma Komutanlığına ve Garnizon Komutanlığına ziyarette bulundular. Burada gerçekleştirilen programın ardından tören son buldu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 19 Eylül 2016 11:44

Bu kategoriden diğerleri: 19 Ekim Muhtarlar Günü Programı »