29.05.2017 Son güncelleme: 29.05.2017, 8:05

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun Taziye Mesajı

Kategori Duyurular

“Üç dönem Artvin’de belediye başkanlığı görevini yerine getirmiş olan Dr. Emin Özgün’ün geçtiğimiz gün Ankara’da trafik kazası sonucunda vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bu acı kayıp ilçemizde de derin üzüntü yaratmıştır.

Dr. Emin Özgün’e Allah’tan rahmet, ailesi, dostları ve akrabaları başta olmak üzere tüm Artvin halkına baş sağlığı diliyorum.”

Son Düzenlenme Salı, 02 Ağustos 2016 14:21

Bu kategoriden diğerleri: BASIN AÇIKLAMASI »