16.07.2018 Son güncelleme: 13.07.2018, 11:31

İLÇEMİZDE BÜYÜK BİR PROJE DAHA HAYATA GEÇİYOR

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞINCA ARHAVİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NİN YERİ ONAYLANDI BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞINCA ARHAVİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NİN YERİ ONAYLANDI
Kategori Fen İşleri
(1 Oyla)

İlçemiz Yemişlik Mahallesi üzerinde yapılacak olan Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin yeri Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylandı. Söz konusu bölge ile ilgili müteşebbis heyetin kurulması ile ilgili işlemler ve diğer işlemler başlatıldı. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.

Son Düzenlenme Çarşamba, 27 Nisan 2016 11:44