21.04.2018 Son güncelleme: 20.04.2018, 12:07

Hacılar Mahallesi Kilit Taşı Döşemesi ve Tünel Mevki (Borğola) Taş Duvar Çalışması

BAŞKAN HEKİMOĞLU ALANDA İNCELEMELERDE BULUNDU BAŞKAN HEKİMOĞLU ALANDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Kategori Fen İşleri
(1 Oyla)

İlçemizde yolların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları özverili bir şekilde devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Hacılar Mahallesi girişi ve Vali Asım Büyüklü Caddesi’nde devam eden kilit taşı döşeme çalışmaları ve Tünel Mevki (Borğola) taş duvar çalışmalarına Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu incelemelerde bulundu.

Mahallenin girişi olan Ali Rıza Çarmıklı Caddesi’nde çalışmaların bitirilmesinin ardından diğer cadde olan Vali Asım Büyüklü Caddesi’nde çalışmalar sürüyor. Aşağı Hacılar Mahallesi Muhtarı Ömer Tur ile birlikte geçtiğimiz yıl yaşanan afet nedeniyle büyük bir tahribata uğrayan bölgedeki çalışmaları değerlendiren Başkan Hekimoğlu, bakımsız yolların standardını iyileştirme adına başlatılan bu çalışma ile mahalle sakinlerinin de memnuniyetini kazandıklarını belirtti.

Bir diğer çalışma alanı olan Hacılar Mahallesi Tünel Mevkide (Borğola) taş duvar çalışmalarına start verildi. Yapılan ihale sonucunda çalışmalara başlayıp yetkililer bilgi alan Başkan Hekimoğlu, yürütülen taş duvar çalışmasının da en kısa zamanda bitirilmesinin planlandığını belirtti. Söz konusu yerlerin tamamlanmasının ardından daha modern ve estetik bir görünüm kazandırılması amaçlanıyor. Ayrıca yürütülen bu çalışmalar en kısa zamanda tamamlanıp vatandaşların hizmetine açılacak.

Son Düzenlenme Salı, 26 Nisan 2016 17:12