16.07.2018 Son güncelleme: 13.07.2018, 11:31

Sahil Dolgu Alanı Halı Saha Çalışmalarında Sona Gelindi

HALI SAHA 19 MAYIS’TA HİZMETE AÇILACAK HALI SAHA 19 MAYIS’TA HİZMETE AÇILACAK
Kategori Fen İşleri

Sahil dolgu alanında yapımı devam eden halı saha inşaatında sona gelindi. Sportif alanda ilçe ve bölge adına büyük önem arz edecek olan halı saha 19 Mayıs’ta sporseverlerin hizmetine açılacak. Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve belediye meclis üyeleri bölgede incelemelerde bulundu.

Zemine dair çalışmalarda sona gelinen bölgede, önümüzdeki günlerde suni çim halı serilip alan tel örgüyle çevrilecek. Ayrıca saha etrafına aydınlatma direkleri de dikildi. Duş, soyunma odaları gibi bölümleri de içinde barındıran idari hizmet binası da son kontrollerin ardından hazır duruma getirilecek. Bölgede incelemelerde bulunan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, saha inşaatında sona gelindiğini, 19 Mayıs 2016 Perşembe günü hizmete sunulacağını ve şimdiden sporseverlere hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Son Düzenlenme Perşembe, 28 Nisan 2016 16:24