20.09.2017 Son güncelleme: 20.09.2017, 1:29

TAPU DEVİR TÖRENİ ve BASIN AÇIKLAMASI

KAMUOYUNA DUYURULUR KAMUOYUNA DUYURULUR
Kategori Duyurular

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ve Ak Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla’nın da katılımıyla Çaykur tarafından Arhavi Kavak Köyü’nde satın alınan arsanın Tapu Devir Töreni ve Basın Açıklaması için düzenlenecek programa tüm halkımız davetlidir.

Yer: Kavak Köyü (eski orus arsası) | Tarih: 25 Nisan 2016 Pazartesi (bugün) | Saat: 14:00

Not: Araçlar Cumhuriyet Meydanından Saat 13:00’te Hareket Edecektir

Tüm Halkımız Davetlidir.

Son Düzenlenme Pazartesi, 25 Nisan 2016 11:14