22.01.2018 Son güncelleme: 22.01.2018, 9:08

Çevre Düzenleme Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

ÇİM BİÇME VE AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMALARI YAPILIYOR ÇİM BİÇME VE AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
Kategori Fen İşleri

Yaz dönemine yaklaştığımız şu günlerde ilçenin temiz tutulması için gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren Arhavi Belediyesi ekipleri, aralıksız hizmet vermeye devam ediyor. Programlı ve koordine bir şekilde temizlik işlerini yürüten ekipler çevre düzenleme çalışmaları ile görevlerini yerine getiriyorlar.

Şehir merkezi ve anayol üzerindeki refüjlerde yapılan çim biçme ve ağaç budama çalışmaları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Göreve geldikleri günden itibaren ilçenin hizmet kalitesini arttırmak için uğraştıklarını belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, çevre düzenleme çalışmalarının en üst seviyeye çıkarılarak ilçenin modern bir görünüme kavuşturulduğunu dile getirdi.