20.10.2018 Son güncelleme: 19.10.2018, 12:47

Çocuk Oyun Parkına Kauçuk Zemin Yapılıyor

ÇALIŞMALAR MUSAZADE MAHALLESİ ÇOCUK OYUN PARKINDA SÜRÜYOR ÇALIŞMALAR MUSAZADE MAHALLESİ ÇOCUK OYUN PARKINDA SÜRÜYOR
Kategori Fen İşleri

İlçemizde çocuklara yönelik oyun parklarının yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçemiz Musazade Mahallesi Beşevler Sitesi’nin arkasında bulunan çocuk oyun parkında kauçuk zemin  çalışmaları başlatıldı.

Yürütülen çalışmalar özellikle çevre sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Ekipler, çocuk oyun parkının betonlanmasının yanında çevre düzenlemesi ile birlikte alanı estetik bir hale getirecek. Çocukların hoşça vakit geçirdikleri alan olan çocuk oyun parkının daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi için başlatılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Son Düzenlenme Çarşamba, 20 Nisan 2016 16:57