21.04.2018 Son güncelleme: 20.04.2018, 12:07

Halı Saha İdari Binası Hızla Tamamlanıyor

SAHİL DOLGU ALANI HALI SAHA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR SAHİL DOLGU ALANI HALI SAHA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Kategori Fen İşleri

Sahil dolgu alanında yapımı devam eden halı saha inşaatında ilerleme kaydediliyor. Bir yandan hali saha zemini için alt yapı çalışmaları devam ederken, diğer yandan da idari binanın inşası için de çalışmalar sürdürülüyor.

Halı sahanın etrafını sarılacak olan tel örgünün monte edilmesi için yapılan beton çalışmaları ve zemine dair yapılan çalışmalarla birlikte, halı saha için kullanılacak olan ve duş, soyunma odaları gibi alanları da içerisinde barındıran idari binanın yapımına geçildi. Prefabrik olarak yapılan binanın bu gün itibari ile çatı inşası çalışmaları yapıldı. Kısa zaman içerisinde tamamlanacağı bildirilen bina inşaatı ile birlikte halı sahanın zemin çalışmalarına geçilecek.

Son Düzenlenme Cuma, 15 Nisan 2016 17:40