26.04.2019 Son güncelleme: 25.04.2019, 1:33

Arhavi Belediyesi GSK Satranç Takımı Çocuklar Türkiye Satranç Şampiyonası’na Katılıyor

MİNİK SATRANÇÇILAR YAPILACAK OLAN ŞAMPİYONADA İDDİALI MİNİK SATRANÇÇILAR YAPILACAK OLAN ŞAMPİYONADA İDDİALI

Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü çatısı altında faaliyet gösteren satranç takımımız Çocuklar Türkiye Satranç Şampiyonası’na katılıyor. Antalya Manavgat’ta yapılacak olan şampiyona öncesi Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, minik satranççılarla bir araya geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün lokalinde gerçekleşen programa Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcısı Nail Köseoğlu, Polis Memuru ve satranç eğitmeni Hamza Albayrak ve veliler de katıldı.

Satranç takımımızın eğitmenliğini yapan Hamza Albayrak, sporcuların yoğun çalışmalar sonucunda şampiyonaya hazır olduklarını belirterek, 23-29 Ocak 2016 tarihlerinde yapılacak olan müsabakalardan iyi bir sonuç alacaklarını söyledi. Alınan bu başarılı sonuçlarla göğsümüzü kabartan satranç ekibinin tekrar aynı başarılı sonuçla döneceklerine inandığını belirten Başkan Hekimoğlu, Manavgat’ta yapılan organizasyon için gerekli koordinelerin belediye tarafından yapıldığına değindi ve minik satranççılara başarı temennisinde bulunarak şampiyonanın sürekli takipçisi olacağını belirtti. Yapılan hoş sohbetin ardından pasta kesim töreni ile program sonlandırıldı.

Son Düzenlenme Çarşamba, 20 Ocak 2016 09:08