21.10.2017 Son güncelleme: 19.10.2017, 1:58

Arhavi Belediyesi Karla Mücadelede Gece Gündüz Demeden Çalışıyor

KAR KÜTLELERİ KAMYONLARLA TAŞINIYOR KAR KÜTLELERİ KAMYONLARLA TAŞINIYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi belediyesi ekipleri ilçemizde görülen yoğun kar yağışı ile birlikte kar temizleme çalışmalarına yoğunlaştı. İki gün süren ve bölgede bir hayli etkili olan kar yağışının sona ermesi ile birlikte buzlanmanın da başlaması özellikle ilçe merkezinde hayatı olumsuz etkilemiş, eğitime de bir gün ara verilmişti.

Arhavi belediyesine bağlı ekipler yürüttüğü kar temizleme çalışmaları ile karın meydana getirdiği olumsuz etkileri gidermeye çalışıyor. Gündüz yapılan temizleme ve kumlama çalışmalarının yanı sıra gece saatlerinde de kar ve buz temizleme çalışmaları yürüterek, yolları araç ve yaya ulaşımına uygun hale getiriyor.

Son Düzenlenme Pazartesi, 04 Ocak 2016 21:56