14.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

Yemişlik Mahallesi Yol Betonlama Çalışmaları Tamamlandı

BETONLANAN YOL HALKIN HİZMETİNE AÇILDI BETONLANAN YOL HALKIN HİZMETİNE AÇILDI
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülen Yemişlik Mahallesi’nde yol betonlama çalışmaları tamamlandı. Betona uygun hale getirilen zeminde betonlama işlemi yapıldı. Bakımsız yolların standardını iyileştirme adına başlatılan bu çalışmalar, mahalle sakinlerinin de memnuniyeti ile sonuçlanmış oldu.

Yemişlik Mahallesi muhtarlığınca yapılan istişareler sonucunda söz konusu bölge modern ve estetik bir görünüme kazandırıldı. Betonlanan 300 metrelik yolun vatandaşların hizmetine açıldığını belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yeni yolun standardının yükseltildiğini dile getirdi ve ilçeye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Ayrıca Devlet Su İşleri İl Müdürlüğü tarafından söz konusu bölgede yer alan derenin içi boşaltıldı ve 6 adet köprü koyularak yayaların daha güvenli bir şekilde geçişleri sağlanmış oldu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 28 Aralık 2015 18:13