21.10.2017 Son güncelleme: 19.10.2017, 1:58

Jandarma Binası Önü Kilit Taşı Çalışması Tamamlandı

BÖLGEDE YENİ SOSYAL DONATI VE ÇEVRE ÇALIŞMASI YAPILACAK BÖLGEDE YENİ SOSYAL DONATI VE ÇEVRE ÇALIŞMASI YAPILACAK
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülen ve önceki günlerde Boğaziçi Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve İlçe Jandarma binası önü olarak bilinen Atatürk Bulvarı’nda başlatılan kilit taşı döşeme çalışmalarında sona gelindi. Kilit taşı döşeme çalışmalarının ardından yine aynı bölgede yeni hastane binasına giden yol üzerinde taş duvar çalışması sürdürülecek.

Önceki günlerde İlçe Jandarma binası önünde başlatılan zeminin kilit taşına uygun hale getirilmesinin ardından kilit taşı döşeme çalışmalarının tamamlanmasına çok az kaldı. Söz konusu bölgede kilit taşı çalışmalarının bittiği yerden itibaren mevcut hastanenin yıkımının ardından yol kenarına taş duvar çalışması yapılacak. Böylelikle yol yeni hastane binasına bağlanmış olacak. Modern şehircilik anlayışının yansıması olarak yürütülen çalışmalar, kilit taşı döşeme çalışmaları ve ardından taş duvar çalışmalarının sonlandırılmasının ardından ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Pazartesi, 28 Aralık 2015 17:09