26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29

“Sosyete Bazaar” Açılış Töreni

YENİ İŞ YERİNİN AÇILIŞI GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE GERÇEKLEŞTİ YENİ İŞ YERİNİN AÇILIŞI GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE GERÇEKLEŞTİ
Kategori Genel Haberler

Arhavi’de yeni açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Giyim sektöründe “Sosyete Bazaar” adıyla hizmete giren yeni iş yeri için açılış töreni düzenlendi. Boğaziçi Mahallesi Yavuz Selim Caddesi Yeni Cami yanında hizmete giren iş yerinin açılışını belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptı. Açılış törenine Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra başkan yadımcıları H.Tahsin Kurdoğlu, Nail Köseoğlu ve vatandaşlar da katıldı.

Her gün yeni bir işletme ile iş ve istihdam kapısını hizmete açtıklarını dile getiren başkan Coşkun Hekimoğlu, işletme sahibini bu girişkenliğinden dolayı tebrik ederek Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Konuşmaların ardından mağazanın kurdelesi kesildi. Özel ikramların sunulduğu açılış, yapılan sıcak sohbetler ve mağazanın gezilmesiyle devam etti. Kendilerini yalnız bırakmayan başta Başkan Hekimoğlu olmak üzere tüm katılanlara teşekkür eden mağaza yetkilisi, Arhavi’ye yakışır bir hizmet vereceklerini söyledi.

Son Düzenlenme Cumartesi, 26 Aralık 2015 14:02