21.10.2017 Son güncelleme: 19.10.2017, 1:58

Taş Duvar Çalışmaları Sürüyor

MUSAZADE-2 MAHALLESİ’NDE DUVAR ÇALIŞMALARI MUSAZADE-2 MAHALLESİ’NDE DUVAR ÇALIŞMALARI
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ihtiyaç duyulan bölgelere taş duvar çalışmaları sürüyor. Aşırı yağışlar sonucu oluşan toprak kayması nedeniyle İlçemiz Musazade-2 Mahallesi yolu üzerinde çalışmalar sürdürülüyor. Toprak kayması nedeniyle taş duvar çalışmalarının yanında çevre düzenleme çalışmaları da yapılıyor.

Yol, yapılan duvar çalışmalarının bitirilmesinin ardından güvenli hale getirilerek estetik bir görünüm kazandırılmış olacak. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, önceden tespit edilen bölgelerde yapılan taş duvar çalışmalarının, olabilecek toprak kaymalarının önüne geçebilmek için oldukça önemli olduğunu belirterek söz konusu bölgedeki tahribatın giderilmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde yürütüldüğünü dile getirdi.