26.04.2019 Son güncelleme: 25.04.2019, 1:33

Gençlik Merkezleri Arası Skeç Yarışması Düzenleniyor

YARIŞMAYA KATILMAK İSTEYENLER ARHAVİ GENÇLİK MERKEZİ’NE BAŞVURU YAPABİLECEKLER YARIŞMAYA KATILMAK İSTEYENLER ARHAVİ GENÇLİK MERKEZİ’NE BAŞVURU YAPABİLECEKLER

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gençlik Merkezleri tarafından “Hayallerini Sahneye Taşı” başlığı altında skeç yarışması düzenleniyor. İlçemizde Arhavi Gençlik Merkezi tarafından yürütülen yarışma için genç yetenekler yarışmaya davet ediliyor.

Skeç sanatının gençlerimiz arasında yaygınlaşması, benimsenmesi ve özgüven sahibi olabilmesi, kendilerini ifade edebilen gençlerimizin sanata sahip çıkan bireyler olarak yetişmesi amacıyla düzenlenen yarışma il birinciliği, grup birinciliği ve Türkiye finali şeklinde ilerleyecek. Yarışma komedi ve dram olmak üzere ikiye ayrılacak. Kendi yazdıkları senaryolar ile başvurunun alınacağı yarışmada gençlik merkezine üye olmak ve 14-29 yaş aralığında olmak şartı aranıyor. Adalet, doğruluk, dürüstlük, çalışkanlık üretkenlik, yardımseverlik, sorumluluk, sevgi, saygı gibi konuların işleneceği senaryolar ile yarışmaya katılmak isteyen adaylar müracaatlarını Arhavi Gençlik Merkezi’ne yapabilecekler.