14.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

Arhavi Devlet Hastanesi’nde Sona Gelindi

HASTANENİN İÇİ DE, DIŞI DA GÖZ KAMAŞTIRIYOR HASTANENİN İÇİ DE, DIŞI DA GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Kategori Fen İşleri

İlçedeki en önemli projelerden biri olan Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi. Sağlık hizmetleri açısından ilçe ve bölge adına büyük önem arz eden ve bu doğrultuda yürütülen çalışmalar, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde şekillendirildi. 7.700 metrekarelik bir alanda yer alacak olan hastane inşaatında yürütülen çalışmalar ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor.

Hastanenin hem içi, hem de dışında tamamlanan çalışmaların ardından Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu incelemelerde bulunmak üzere hastaneyi gezdi. Başkan Hekimoğlu’na Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Belediye Başkan Yardımcıları H. Tahsin Kurdoğlu ile Nail Köseoğlu ve Arhavi Devlet Hastanesi Başhekimi Metin Özdemir eşlik etti.

İç ve dış kısımlarının bitirilmesinin ardından modern görünümüyle göz kamaştıran hastane, en yakın zamanda hizmete girecek. İlçe halkının ve bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte olacak olan binanın yaklaşık 9 uzman branşla poliklinik hizmeti vermesinin yanı sıra hastanenin 40 yataklı olduğu, yoğun bakım ünitesi, acil servisi, yanık servisi ve bunun gibi birçok sağlık hizmetleri ihtiyaçlarını karşılayacak birimleri ile yakında hizmete girmesi planlanıyor.