26.04.2019 Son güncelleme: 25.04.2019, 1:33

Arhavi Anadolu Lisesi’nde 2. Hamsi Şenliği Yapıldı

DÜZENLENEN ETKİNLİK OKUL BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ DÜZENLENEN ETKİNLİK OKUL BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Arhavi Anadolu Lisesi okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından 2. Hamsi Şenliği düzenlendi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, Arhavi Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Al, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldılar.

Eğlenceli dakikaların yaşandığı şenlik, okul bahçesine kurulan masalarda hep birlikte yenen yemekle devam etti. Pişmesi için sabırsızlanan öğrenciler, pişen hamsilere hücum etti. Okul öğrencilerinden oluşan grup, gelen konuklara müzik dinletisinde bulundu. Okul Müdürü Al, ikincisini düzenledikleri şenliğin amacının öğrencilerin biraz olsun sınav stresinden uzaklaşmalarını ve öğrenciler arasındaki kaynaşmayı sağlamak olduğunu dile getirirken, Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler gerçekleştirilen şenlikten ötürü Okul Müdürü Al’ı tebrik ettiler. Düzenlenen program tulum eşliğinde yöresel oyunlarla son buldu.