27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

ARHAVİ BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MİLLETVEKİLİ BAYRAKTUTAN VE BAŞKAN KURDOĞLU HALKLA BİR ARAYA GELDİ, MUSA ULUTAŞ KABRİ BAŞINDA ANILDI MİLLETVEKİLİ BAYRAKTUTAN VE BAŞKAN KURDOĞLU HALKLA BİR ARAYA GELDİ, MUSA ULUTAŞ KABRİ BAŞINDA ANILDI
Kategori Resmi Törenler

Ramazan Bayramı ilçemizde coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Bayramın ikinci gününde Arhavi Belediyesi başkanlık makamında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu vatandaşlarla bir araya gelirken, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan da ilçeye gelerek belediye başkanı Kurdoğlu ve halkın bayramlarını tebrik ettiler.

Belediye başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma programından önce başkan Vasfi Kurdoğlu ilçe esnafını gezerek, esnaf ve halkla bayramlaştı. Ardından başkanlık makamımda yapılan bayramlaşma programında ise başkan Kurdoğlu kendisini ziyarete gelen halkla tek tek ilgilenerek bayram tebriğinde bulundular. Ziyarete Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan da katıldı ve burada yapılan bayramlaşmanın ardından merhum belediye başkanı Musa Ulutaş, Milletvekili Bayraktutan, Başkan Kurdoğlu ve beraberindekiler tarafından kabri başında ziyaret edilerek anıldı ve dua edildi.

Daha sonra Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ilçemizde faaliyet gösteren siyasi partileri ziyaret etti. Başkan Kurdoğlu partileri tek tek gezerek ilçe başkanları ve partililerle bayramlaştı, ramazan bayramlarını tebrik etti.