27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

MİLLETVEKİLİ MEHMET BEKAROĞLU VE SARIYER BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ GENÇ BAŞKAN KURDOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

ARHAVİ BELEDİYE BAŞKANI VASFİ KURDOĞLU’NA TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR ARHAVİ BELEDİYE BAŞKANI VASFİ KURDOĞLU’NA TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
Kategori Ziyaretler

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu ziyaret etti. Seçim sonuçlarının ardından birçok tebrik ziyareti alan Başkan Kurdoğlu, Milletvekili Bekaroğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Genç’i makamında konuk etti. Ziyarette belediye meclis üyeleri ve CHP İlçe Başkanı Melek Gümrükçü’de yer aldı.

Başkanlık makamında konuklarını ağırlayan başkan Kurdoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Mehmet Bekaroğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür etti. Konuklar Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu ve parti yönetimini 31 Mart yerel seçimlerinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Son Düzenlenme Cumartesi, 01 Haziran 2019 14:52