27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

ÖZEL ARHAVİ KOLEJİ’NDE MEZUNİYET TÖRENİ

ÖĞRENCİLER HÜZNÜ VE SEVİNCİ BİR ARADA YAŞADILAR ÖĞRENCİLER HÜZNÜ VE SEVİNCİ BİR ARADA YAŞADILAR

Arhavi’de faaliyet gösteren eğitim kurumlarında, 2018 -2019 eğitim ve öğretim döneminin sonuna yaklaşılması nedeni ile mezuniyet törenleri düzenleniyor. İlçemiz Özel Arhavi Koleji de düzenlediği programla mezunlarını uğurladı. Programa Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu da katılarak öğrencilerle birlikte oldu.

Özel Arhavi Koleji konferans salonunda 12. Sınıflar için düzenlenen mezuniyet programı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.  Törende açılış konuşmasını okul kurucu müdürü Çetin Demirkaya yaptı. Öğrencilere yeni başlayacak olan hayatlarında başarılar dileyen Demirkaya, Özel Arhavi Koleji okul birincisi Serra Zaim’i tebrik etti. Okul birincisi Serra Zaim, okulun yaş kütüğüne adını temsil eden plakayı alkışlar eşliğinde çakmasının ardından dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından plaketleri verildi. Ardından 12.sınıf öğrencilerine mezuniyet belgeleri sınıf öğretmenleri tarafından verildi.

Daha sonra rehber öğretmen Özge Arslan eşliğinde öğrenciler mezuniyet yemini ettiler. Kep atma töreninin ardından toplu çekinilen fotoğraflarla program son buldu.