27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

ARTVİN MİLLETVEKİLİ UĞUR BAYRAKTUTAN’DAN ARHAVİ BELEDİYESİNE ZİYARET

MİLLETVEKİLİ BAYRAKTUTAN, BAŞKAN KURDOĞLU’NU TEBRİK EDEREK BAŞARILAR DİLEDİ MİLLETVEKİLİ BAYRAKTUTAN, BAŞKAN KURDOĞLU’NU TEBRİK EDEREK BAŞARILAR DİLEDİ
Kategori Ziyaretler

Artvin Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Uğur Bayraktutan Arhavi’ye gelerek Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu makamında ziyaret etti. Yerel seçimlerin ardından tebrik ziyareti için gerçekleşen ziyarette Artvin CHP İl Başkanı Ahmet Biber de hazır bulundu.

Milletvekili Uğur Bayraktutan belediye ziyaretinde 31 Mart yerel seçimlerinde göstermiş olduğu başarıdan dolayı Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu bir kez daha tebrik ederek görevinde başarı temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Artvin’e ve ilçemiz Arhavi’ye daha iyi hizmet üretmek için çalışmaları koordinasyon içinde birlikte yürüteceklerini ifade etti.

Milletvekili Bayraktutan ziyarette ayrıca belediye çalışmaları hakkında genel bilgiler de aldı.