27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

NURETTİN ÇARMIKLI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NDE YILSONU GÖSTERİSİ

4-6 YAŞ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ, HAZIRLADIKLARI GÖSTERİLERİ SUNDULAR 4-6 YAŞ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ, HAZIRLADIKLARI GÖSTERİLERİ SUNDULAR

İlçemiz Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gören Kuran Kursu öğrencileri tarafından yılsonu gösterisi düzenlendi.  Programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri,  öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Arhavi Müftülüğü işbirliği ile yürütülen 4-6 yaş Kuran kursu yılsonu programında öğrenciler, hazırladıkları gösterileri sundular. Programda ayrıca Kuran-ı Kerim tilaveti yapılırken öğrenciler tarafından ilahiler ve dualar okundu.