27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

HÜSEYİN GÜRKAN LİSESİ’NDE 19 MAYIS PROGRAMI DÜZENLENDİ

PROGRAMDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLAN HALK UYUNLARI EKİBİ GÖSTERİ YAPTI PROGRAMDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLAN HALK UYUNLARI EKİBİ GÖSTERİ YAPTI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl kutlamaları çerçevesinde ilçemiz Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi tarafından program düzenlendi.   Programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri,  öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

100. yıl kutlamaları kapsamında yapılan etkinlik öncesi okul bahçesinde Türkiye birincisi olan Halk Oyunları Ekibi gösteri yaparken, halk oyunları eğitmeni Ersin Altın’a ilçe kaymakamı Hasan Ongu tarafından plaket takdim edildi.

Okul konferans salonunda yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı ise saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmaların ardından okul öğrencileri tarafından hazırlanan şiirler seslendirildi, Atatürk’ün gençliğe hitabesi okundu. Program müzik dinletisinin ardından son buldu.

Son Düzenlenme Perşembe, 23 May 2019 18:26