27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ’NDE MÜZİK DİNLETİSİ

PROGRAMDA SESLENDİRİLEN ESERLER KATILIMCILAR TARAFINDAN İLGİYLE DİNLENDİ PROGRAMDA SESLENDİRİLEN ESERLER KATILIMCILAR TARAFINDAN İLGİYLE DİNLENDİ

İlçemiz Hüseyin Gürkan Lisesi öğrencileri tarafından yılsonu etkinlikleri kapsamında müzik dinletisi düzenlendi. Düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, Okul Müdürü Osman Erten, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Program ilk olarak İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda Müzik Öğretmeni Ayşe Harmancı’nın yönetiminde icra edilen müzikler eşliğinde koro ve solo olarak şarkılar seslendirildi. Büyük bir beğeni ve ilgiyle dinlenen şarkılara zaman zaman davetlilerde eşlik ettiler.  Program sonunda katılımcılar müzik dinletisi ile keyifli bir gün geçirmiş oldular.

Son Düzenlenme Salı, 21 May 2019 16:52