27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

ÖZGÜN’DEN ARHAVİ’DE MUHTEŞEM KONSER

19 MAYIS 100. YIL KUTLAMALARI KAPSAMINDA SANATÇI ÖZGÜN AGM’DE SAHNE ALDI 19 MAYIS 100. YIL KUTLAMALARI KAPSAMINDA SANATÇI ÖZGÜN AGM’DE SAHNE ALDI
Kategori Sosyal İşler
(1 Oyla)

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve gençlik haftası kutlamaları kapsamında ilçemiz Arhavi muhteşem bir konsere sahne oldu. Arhavi Gösteri Merkezinde gerçekleştirilen ÖZGÜN konseri katılımcılar tarafından büyük bir ilgi ve coşkuyla takip edildi.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra halkımızın, ilçemizden ve çevre il ve ilçelerden gelen gençlerin yoğun katılımıyla yapılan konser programı geceye adeta damgasını vurdu.

Programda ilk olarak, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu kürsüye davet edilerek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve gençlik haftası nedeni ile konuşmalarını gerçekleştirdiler. Başkan Kurdoğlu; Milli mücadelemizin 100. yıl kutlamaları kapsamında Arhavi Belediyesi tarafından organize edilen konser programında hemşehrilerimizle bir arada olduklarını belirterek, değerli sanatçımız Özgün’e katkıları için teşekkür etti ve katılımcılara iyi eğlenceler diledi.

Daha sonra halk oyunları ekiplerimizin yaptığı gösterinin ardından, sanatçı Özgün alışlar eşliğinde sahneye çıktı. Katılımcılar tarafından ayakta alkışlanan Özgün, seslendirdiği birbirinden eğlenceli şarkılar ile geceye adeta damgasını vurdu. Sahne performansıyla da dikkat çeken sanatçı, gece boyunca katılımcılara ve özellikle gençlere muhteşem bir program sundu.

Konser programının arasında  Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, katılımından ötürü sanatçı Özgün’e teşekkür ederek çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Özgün’de daveti için Başkan Kurdoğlu’na teşekkür ederek Arhavi’de Arhavi halkı ve gençlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.