23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

RAMAZAN AYINDA İLÇEMİZDE HİZMET VEREN KASAP VE FIRINLARDA DENETİM YAPILDI

ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR
Kategori Genel Haberler
(1 Oyla)

Ramazan ayında ilçemizde hizmet veren kasap ve fırınlarda denetim yapıldı. Arhavi Belediyesi’ne bağlı zabıta birimi tarafından yapılan denetlemede kasap ve fırınların hijyenik ve sağlık koşullarına hazır olduğu görüldü. Denetimi gerçekleştiren Zabıta Müdürü Turgay Lakerta ve zabıta ekipleri kasap ve fırınları tek tek gezerek denetlemede bulundu.

Çalışanların hizmet verdikleri imalathanelerde ve satış stantlarında hijyen kurallarına ne denli uyduklarını denetlediklerini dile getiren Zabıta Müdürü Lakerta, belli zamanlarda denetimlerin tekrarlanacağını belirtti.