23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ EKİBİNDEN BAŞKAN KURDOĞLU’NA ZİYARET

TEBRİK ZİYARETLERİ BAŞKANLIK MAKAMINDA DEVAM EDİYOR TEBRİK ZİYARETLERİ BAŞKANLIK MAKAMINDA DEVAM EDİYOR
Kategori Ziyaretler

31 Mart'ta gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerinde Arhavi Belediye Başkanlığı görevine seçilen Vasfi Kurdoğlu’na tebrik ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekibi Başkan Kurdoğlu’na ziyarette bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuklar, Başkan Kurdoğlu’na görevinde başarılar diledi. Başkan Kurdoğlu ise, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiğini belirtti.