23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK “OKUL TANITIM PROGRAMI” DÜZENLENDİ

PROGRAM BAYRAKTAR KÜLTÜR MERKEZİ’NDE YAPILDI PROGRAM BAYRAKTAR KÜLTÜR MERKEZİ’NDE YAPILDI

Atatürk Ortaokulu tarafından ilçemiz okullarında eğitim gören 8. sınıf öğrenci ve velilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. “Okul Tanıtım Programı” adıyla ortaokul son sınıf öğrencilerine organize edilen toplantıya İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, ilçedeki ve ilçe dışındaki orta öğretim kurumlarının idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Bayraktar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında açılış konuşmasını yapan Atatürk Ortaokulu Müdürü Şuayip Koparmal, amaçlarının öğrencilerin gelecekleri için doğru tercih yapmalarını sağlamak olduğunu belirterek 8. sınıf öğrencilerine yeni eğitim – öğretim dönemlerinde şimdiden başarı temennisinde bulundu. Ardından sözü devralan İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslanoğlu ise, eğitim kalitesinin çıtasını yükseltmek adına sürekli çalıştıklarının altını çizerek 8. sınıf öğrencilerinin yetenekleri ve ilgi alanları doğrultusunda tercih yapmalarının önemine vurgu yaptı.

Konuşmaların ve slayt gösterilerinin ardından Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi, Artvin Sosyal Bilimler Lisesi, Rize Güzel Sanatlar Lisesi, Rize Spor Lisesi, Hopa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Arhavi Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi, Özel Arhavi Koleji ve Arhavi Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri okullarıyla ilgili bilgiler verdi. Program okul idarecileri ve öğretmenlerinin sunumları ile son buldu.

Son Düzenlenme Çarşamba, 15 May 2019 16:11