23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

MNG İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN YILSONU SERGİSİ DÜZENLENDİ

DÜZENLENEN ETKİNLİĞE İLÇE PROTOKOLÜ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ DÜZENLENEN ETKİNLİĞE İLÇE PROTOKOLÜ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

2018-2019 eğitim öğretim yılı, yılsonu etkinlikleri çerçevesinde MNG ilkokulu tarafından yılsonu sergisi düzenlendi.  İlkokul öğrencileri tarafından düzenlenen programa ilçe kaymakamı Hasan Ongu,  Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Arslanoğlu, ilçe emniyet müdürü Sefer Yerebakan, öğretmenler, öğrenci velileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Öğrenciler yıl boyunca yaptıkları resimleri, el becerileri ve bireysel yetenekleriyle hazırladıkları çalışmaları okul salonunda sergilediler. Serginin açılış kurdelesini Başkan Kurdoğlu ve Kaymakam Ongu birlikte kestiler. Protokol üyeleri ve katılımcılar sergilenen panoları gezerek çalışmalar hakkında ilgiler aldılar.