23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

ARHAVİ BELEDİYESİ İFTAR PROGRAMI BAŞLADI

HAYIRSEVER İŞ ADAMLARIMIZIN KATKILARIYLA YAPILAN ORGANİZASYONDA RAMAZAN AYININ İLK İFTARI AÇILDI HAYIRSEVER İŞ ADAMLARIMIZIN KATKILARIYLA YAPILAN ORGANİZASYONDA RAMAZAN AYININ İLK İFTARI AÇILDI
Kategori Sosyal İşler

İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayı itibari ile Arhavi Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının desteğiyle iftar yemeği organizasyonunu başlatıldı. İl Özel İdaresi’ne bağlı olan ve eski öğretmen evi binası adıyla da bilinen binada gerçekleştirilen iftar programının ilk gününde halkın ilgisi yoğundu. Öğrencilerin de katıldığı iftar yemeğinde Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu gelen misafirlerle tek tek ilgilendi.

Bu senenin ilk iftar vaktinin yaklaşmasıyla birlikte yapılan duaların ardından iftar yemeğine katılan misafirler hep beraber oruçlarını açtılar. Organizasyon hakkında konuşan Başkan Kurdoğlu, belediye ve hayırsever iş adamları ile birlikte halkımızla iftar sevincini birlikte yaşadıklarını belirterek gelen misafirlere teşekkür etti. İftar yemeği programlarının Ramazan ayı boyunca devam edeceğini dile getiren Bakan Kurdoğlu, Arhavi halkını organize ettikleri iftar yemeklerine davet etti.

Son Düzenlenme Salı, 07 May 2019 09:06