23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'NIN 100. YILI ANISINA KONSER PROGRAMI DÜZENLENDİ

“KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ” KONULU KONSER KATILIMCILAR TARAFINDAN İLGİYLE TAKİP EDİLDİ “KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ” KONULU KONSER KATILIMCILAR TARAFINDAN İLGİYLE TAKİP EDİLDİ
Kategori Genel Haberler

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında ilçemiz Arhavi’de konser programı düzenlendi. Arhavi Gençlik Merkezi spor salonunda düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arhavi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasyonunda gerçekleştirilen programda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yılı anısına kahramanlık türküleri seslendirildi. Özlem Demirkır Duymuş'un eğitmenliğini yaptığı “Kahramanlık Türküleri” konulu konser katılımcılar tarafından ilgi ve beğeniyle takip edildi.

Son Düzenlenme Cumartesi, 04 May 2019 21:03

Bu kategoriden diğerleri: TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ »