23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

VASFİ KURDOĞLU’NA TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kategori Ziyaretler

31 Mart 2019 mahalli idareler seçiminin ardından Arhavi Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Vasfi Kurdoğlu’na tebrik ziyaretleri devam ediyor. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretlerde Özgürlük ve Dayanışma Partisi genel başkanı Alper Taş, Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksek okulu öğrencileri ile Sanat ve Tasrım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri ve Arhavi Doğa ve Off Road Spor Kulübü üyeleri yer aldı.

Gelen konuklar Başkan Kurdoğlu’na yeni görevinin kendilerine ve ilçeye hayırlı olmasını dileyerek çiçek takdim ettiler. Başkan Kurdoğlu ise, konukların nazik ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Ziyaretler karşılıklı hoş sohbetlerin ardından son buldu.