23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ HALKOYUNLARI EKİBİNDEN BAŞKAN KURDOĞLU’NA ZİYARET

BAŞKAN KURDOĞLU TÜRKİYE 1.Sİ SEÇİLEN EKİBİ MAKAMINDA AĞIRLAYIP TEBRİK ETTİ BAŞKAN KURDOĞLU TÜRKİYE 1.Sİ SEÇİLEN EKİBİ MAKAMINDA AĞIRLAYIP TEBRİK ETTİ
Kategori Kültür-Sanat

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) tarafından geçtiğimiz günlerde Sinop ilinde düzenlenen Okul Sporları Halk Oyunları Yarışması’nda Türkiye 1.si olarak göğsümüzü kabartan Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Halkoyunları ekibi Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu ziyaret etti.

Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette ekip eğitmeni Ersin Altın ve sporcular katkı ve desteklerinden ötürü Başkan Kurdoğlu’na teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ekibin ilçe adına büyük bir gurur yaşattığını belirtip başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Ziyaret hoş sohbetin ardından çekinilen fotoğraflarla son buldu.