23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

GAYE ÇARMIKLI ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN 1. ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

PROGRAM OKUL BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ PROGRAM OKUL BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gaye Çarmıklı Anaokulu öğrencileri tarafından 1. Çocuk Şenliği programı düzenlendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliklerde öğrenciler palyaço gösterileri, halat çekme yarışması, çuval yarışı gibi etkinliklerle doyasıya eğlenme fırsatı buldular. Gösteriler, ilçe protokolü ve veliler tarafından beğenilip bolca alkışlandı. Çocukların doğal ve bir o kadar da sevecen tavırları herkes tarafından dikkatle izlendi.  Yaklaşık iki saat süren program, velilerin yemek ikramı ve müzikli eğlencelerle sona erdi.

Son Düzenlenme Perşembe, 25 Nisan 2019 16:31