23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ ARHAVİ ŞUBESİ TARAFINDAN UÇURTMA ŞENLİĞİ YAPILDI

BU YIL 10.SU GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİK ARHAVİ İLÇE STADI’NDA YOĞUN KATILIMLA TAMAMLANDI BU YIL 10.SU GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİK ARHAVİ İLÇE STADI’NDA YOĞUN KATILIMLA TAMAMLANDI
Kategori Sosyal İşler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Uçurtma Şenliği düzenlendi. Atatürkçü Düşünce Derneği Arhavi Şubesi tarafından bu yıl 10.sunun yapıldığı ve Arhavi İlçe Stadı’nda gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Programda havanın güneşli olmasını fırsat bilen çocuklar uçurtmalarını uçururken büyük bir mutluluk yaşadılar. Gökyüzü, uçurulan uçurtmalar sayesinde rengârenk oldu. Programın sonunda öğrenciler ve veliler etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek şenliğin güzel bir ortam içerisinde geçmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler. Etkinlik, toplu çektirilen fotoğraflarla son buldu.