23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

FATİH SULTAN MEHMET ORTAOKULU’NDA KERMES ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DÜZENLENEN PROGRAMA İLÇE PROTOKOLÜ VE VELİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ DÜZENLENEN PROGRAMA İLÇE PROTOKOLÜ VE VELİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu idarecileri, okul aile birliği yöneticileri ve öğrenciler tarafından kermes programı düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, okul müdürleri, öğrenciler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Okul öğrencileri ile velilerin el emeği ürünler ve yöresel yemekleri sunduğu stantları gezen ilçe protokolü üyeleri sergilenen ürünlere büyük ilgi gösterdi. Okul yararına yapılan kermesin hayırlı uğurlu olmasının dilenmesinin ardından program, yemek ikramları ve müzikli eğlenceler ile son buldu.