23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ HALKOYUNLARI EKİBİNDEN BÜYÜK BAŞARI

SİNOP’TA DÜZENLENEN YARIŞMADA TEMSİLCİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDU SİNOP’TA DÜZENLENEN YARIŞMADA TEMSİLCİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDU
Kategori Kültür-Sanat

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) tarafından düzenlenen Okul Sporları Halk Oyunları Yarışması Sinop’ta yapıldı. Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Halkoyunları ekibinin de katıldığı yarışmada ekibimiz Türkiye 1.si olmayı başardı. Eğitmenliğini Ersin Altın’ın yaptığı Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Halkoyunları ekibi yoğun çalışma ve antrenman sonucunda, yarışmadan başarılı bir sonuç elde ederek ilçemizi gururlandırdı.

Yarışma bitiminde 1.lik ödülünü alan ekip, başarılarını doyasıya kutladılar. Alınan bu başarı için Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Türkiye çapında adından söz ettiren Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi halkoyunları ekibinin Sinop’ta göstermiş oldukları performanstan ötürü ekip eğitmenini, görevlilerini ve gençleri tebrik ettiğini dile getirdi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 22 Nisan 2019 16:28