23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

ARHAVİ BELEDİYE BAŞKANI VASFİ KURDOĞLU SU ARITMA TESİSİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

DAHA KALİTELİ İÇME UYU İÇİN SU ALMA YAPISI İYİLEŞTİRİLEREK DİNLENME HAVUZLARI OLUŞTURULACAK DAHA KALİTELİ İÇME UYU İÇİN SU ALMA YAPISI İYİLEŞTİRİLEREK DİNLENME HAVUZLARI OLUŞTURULACAK
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Yolgeçen Köyü’nde bulunan su arıtma tesisi ve su alma yapısında bir dizi incelemelerde bulundu. İnceleme gezisinde Başkan Kurdoğlu’nun yanı sıra, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar, Belediye Personel Şirket Müdürü Engin Erkan, Belediye Fen İşleri ve su işleri müdürleri de hazır bulundu.

Arhavi’nin içme suyu ihtiyacını karşılayan ve ilçemiz Yolgeçen Köyü’nde bulunan su arıtma tesisinde yapılan incelemede, su tesisinde yapılması planlanan iyileştirme çalışmaları ele alındı. Eksikliklerin yerinde saptanması, alınacak önlemlerin belirlenmesi ve yapılması planlanan ek projeler hakkında yerinde inceleme yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, özellikle yağış sonrasında içme suyunda meydana gelen bulanıklaşma sorununa çözüm bulma ve ilçe halkına daha kaliteli içme suyu sağlanması amacıyla, bölgede bir dizi çalışma başlatacaklarını belirterek, içme suyunun alındığı havzanın daha üst kotlara taşınması ve dinlenme havuzlarının oluşturulması konusunda planlamanın yapıldığını ve en kısa sürede çalışmalara başlanacağını ifade etti.