23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

KUTLAMALAR ÇERÇEVESİNDE MNG İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN KURDOĞLU’NA MAKAM ZİYARETİNDE BULUNDULAR KUTLAMALAR ÇERÇEVESİNDE MNG İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN KURDOĞLU’NA MAKAM ZİYARETİNDE BULUNDULAR
Kategori Resmi Törenler

Bu yıl 99. yıl dönümünü kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlenen makam ziyaretleriyle ilçemizde başladı. Kutlamalar çerçevesinde Mehmet Nazif Günal İlkokulu’ndan öğretmen ve öğrenciler Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

MNG İlkokulu Müdürü Cavit Keresteci, okulun sınıf öğretmeni Zuhal Uluyurt ve 4. sınıf öğrencileri Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun makamını temsili devralmak için belediyeye geldiler. Makamda gerçekleşen ziyarette Başkan Kurdoğlu’nun yanı sıra belediyenin birim amirleri de yer aldı.

Başkan Kurdoğlu, makamı devralacak olan Barış Aslan’ı koltuğuna oturtarak bir günlüğüne de olsa Arhavi Belediye Başkanı olmasını tebrik etti. Öğrenci Aslan, başkan koltuğuna oturur oturmaz kurum amirlerinden ilçe hakkındaki bilgileri aldıktan sonra gerekli talimatları verdi. İlçe ile ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmaları birim amirlerine sorarak öğrenen öğrenci Aslan ile Başkan Kurdoğlu arasında keyifli bir sohbet yaşandı. Ziyaret Başkan Kurdoğlu’nun öğretmen ve öğrencilere hediye takdiminin ardından topluca çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Cuma, 19 Nisan 2019 11:52