23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

ARTVİN VALİSİ YILMAZ DORUK ARHAVİ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KURDOĞLU, KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI BAŞKAN KURDOĞLU, KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI
Kategori Ziyaretler

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu ziyaret etti. Arhavi Halk Eğitim Merkezi usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından üretilen el emeği, göz nuru ürünlerin sergilendiği programa katılan Vali Doruk, buradaki programın ardından Başkan Kurdoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Vali Doruk 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından Belediye Başkanlığı görevine seçilen Kurdoğlu’na hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. İlçe adına hoş sohbet gerçekleştiren Vali Doruk ve beraberindekiler, Başkan Kurdoğlu’nun misafirperverliğinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdiler. Ziyaret çekinilen fotoğraların ardından son bulmuş oldu.

Son Düzenlenme Salı, 14 May 2019 16:55