23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

SPORTİF VE TURİSTİK PARKUR BELİRLENMESİ EĞİTİM PROGRAMI BAŞLIYOR

Kategori Kültür-Sanat

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ve Dikyamaç Köyü Derneği tarafından “Sportif ve Turistik Parkur Belirlenmesi Eğitim Programı” adı altında eğitim programı hayata geçiriliyor. Arhavi’yi ve Dikyamaç Köyü’nü marka haline getirmek amacıyla emin adımlarla ilerlediklerini belirten dernek üyeleri, eğitimlerin 02 – 06 Mayıs 2019 tarihleri arasında Dikyamaç Köyü Naim Özkazanç Köy Konağı’nda yapılacağını dile getirdi.

Trekking, gezi, dağ bisikleti, oryantiring ve haritalama gibi konularda eğitimlerin verileceği proje için son başvuru tarihi 30 Nisan 2019 Salı günü olarak belirlendi. Sertifikalı eğitimin ardından bölgenin, spor disiplinlerinin icra edebileceği teknik kriterlere uygun olarak haritalanması ve doğal yapının bozulmadığı sportif müsabakalara ev sahipliği yapması planlanmaktadır. Proje dâhilinde eğitim almak isteyenlerin This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ve This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adreslerine; ad – soyad, doğum tarihi, mezuniyet, telefon ve mail adreslerinden oluşan iletişim bilgilerini iletmesi gerekmektedir.

Son Düzenlenme Salı, 16 Nisan 2019 16:11