20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

“LAZURİ KÖY SOFRASI VE CAFE”NİN AÇILIŞI YAPILDI

TÖRENDE AÇILIŞ KURDELESİNİ BAŞKAN VASFİ KURDOĞLU KESTİ TÖRENDE AÇILIŞ KURDELESİNİ BAŞKAN VASFİ KURDOĞLU KESTİ
Kategori Genel Haberler

Arhavi’de yeni açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Gıda sektöründe “Lazuri Köy Sofrası ve Cafe” adıyla açılan yeni iş yeri için tören düzenlendi. Musazade Mahallesi İnönü Bulvarı üzerinde hizmete giren iş yerinin açılış kurdelesini Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu kesti. Açılış törenine ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Başkan Kurdoğlu, yeni açılan iş yerinin Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Özel ikramların sunulduğu açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahipleri Sezer Pehlivan ile Şaban Pişmişoğlu, kendileri için önemli bir gün olan bu günde açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.