20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

ARHAVİ BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

TOPLANTI BELEDİYE BAŞKANI VASFİ KURDOĞLU’NUN ÖNDERLİĞİNDE BAŞLADI TOPLANTI BELEDİYE BAŞKANI VASFİ KURDOĞLU’NUN ÖNDERLİĞİNDE BAŞLADI
Kategori Genel Haberler

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından Arhavi Belediye Başkanlığı Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı başkanlık makamında tüm meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı. Toplantı, başkanlık makamında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Arhavi Belediyesi Meclisi’ne başkanlık eden Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun önderliğinde başladı. Başkan Kurdoğlu, “Belediye meclisinin ilk toplantısı vatana, millete ve ilçemiz Arhavi’ye hayırlı olsun. Yeni göreve seçilen meclis üyelerine de görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Göreve gelen Belediye Başkanı Kurdoğlu ve meclis üyeleri gündemin oylamaya sunulması ile toplantıya başladılar. Toplantı, gündemle ilgili yapılan konuşmaların ardından çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Cuma, 12 Nisan 2019 16:53